Bestelinformatie

 

Prijzen
Alle op onze site genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% B.T.W.

Verzendkosten
Leveringen binnen Nederland zijn altijd franco (zonder verzendkosten). Voor leveringen buiten Nederland berekenen wij wel verzendkosten.

Brievenbuspost:   € 1,50 - € 5,00    (0 - 500 gr)         |        Pakketpost:   € 7,50    (0.5 - 2 kg)   

Levertijd
De producten van MA Jolie worden met de hand vervaardigd in Nederland. Omdat er een grote diversiteit is van verschillende kleuren voor de verschillende producten kan de levertijd, wanneer niet op voorraad, in sommige gevallen oplopen tot 5 werkdagen. Uit voorraad versturen wij meestal dezelfde dag van betalen of de dag erna.

Retouren
Bent u niet tevreden over het gekochte product dan kunt u deze uiteraard retour sturen. Stuur een e-mail via het contact formulier en wij informeren u over de procedure. Let op! Wij leveren zonder verzendkosten. Het kan dus zo zijn wanneer u ons een product retour zend wij u een (redelijk) bedrag berekenen voor de verzendkosten.

Kwaliteit
De producten van MA Jolie worden met de meest mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Omdat de producten met de hand worden gemaakt is het mogelijk dat er soms oneffenheden ontstaan. Dit maakt elk product van MA Jolie uniek. Dit kan dan ook nooit een reden zijn voor een retour.

Meer weten over? Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Ma Jolie.MA Jolie | Marjolein Jongen | info@majolie.nl | Rotterdam | KvK 50029150 | BTW nr. NL148516075B01
Alle rechten voorbehouden